Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Rábíztam az android studiora
Igazából meg se néztem, csak elfogadtam.Meg kell valljam picit rövidítettem. Leszedtem 3 oktatóvideót is, de gondoltam kis gyakorlattal csak meg tudok csinálni akármit.
Visual Studio-ban C#-al ment. De kezdem érezni, hogy ez *picit* bonyolultabb.Egyébként szomorú látni ennyi év távlatából, hogy nem előrefelé fejlődik a programozás bonyolultság terén
Visszatérve egy szimpla timerre, delphiben csak kihúztam a tervezői nézetből a grafikus felületre, majd kétszer rákattintottam, amitől még az OnTick eseményt is kigenerálta. És ez volt..atya isten vagy 10 éve. Visual Studio-nál vagy 5 évet kellett még várni, hogy ennyire alapvető dolgokat belerakjanak. Ha akkor megkérdeztek, azt mondtam volna, hogy 10 év múlva olyan IDE-k lesznek, amikkel már kb. drag&drop módszerrel egy általános iskolás is össze tud rakni egy alap programot (pl: Game Maker).Szóval nekiülök az oktató videóknak, mert úgy néz ki, hogy máshogy ez nem fog menni.
Ja amit föllinkeltem, annak az a baja, hogy a gui frissítéséhez el kéne érnie a guit, amihez nem lehet az eljárás static. A szolgáltatásos class-ban meg csak úgy tudok arra hivatkozni, ha static-ra állítom. Szóval vagy látja egymást a két class eljárása de a gui-t nem, vagy fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mesterséges intelligencia topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Dell Precision munkaállomások
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igazából meg se néztem, csak elfogadtam.
Visszatérve egy szimpla timerre, delphiben csak kihúztam a tervezői nézetből a grafikus felületre, majd kétszer rákattintottam, amitől még az OnTick eseményt is kigenerálta. És ez volt..atya isten vagy 10 éve. Visual Studio-nál vagy 5 évet kellett még várni, hogy ennyire alapvető dolgokat belerakjanak. Ha akkor megkérdeztek, azt mondtam volna, hogy 10 év múlva olyan IDE-k lesznek, amikkel már kb. drag&drop módszerrel egy általános iskolás is össze tud rakni egy alap programot (pl: Game Maker).