Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Rábíztam az android studiora
Igazából meg se néztem, csak elfogadtam.Meg kell valljam picit rövidítettem. Leszedtem 3 oktatóvideót is, de gondoltam kis gyakorlattal csak meg tudok csinálni akármit.
Visual Studio-ban C#-al ment. De kezdem érezni, hogy ez *picit* bonyolultabb.Egyébként szomorú látni ennyi év távlatából, hogy nem előrefelé fejlődik a programozás bonyolultság terén
Visszatérve egy szimpla timerre, delphiben csak kihúztam a tervezői nézetből a grafikus felületre, majd kétszer rákattintottam, amitől még az OnTick eseményt is kigenerálta. És ez volt..atya isten vagy 10 éve. Visual Studio-nál vagy 5 évet kellett még várni, hogy ennyire alapvető dolgokat belerakjanak. Ha akkor megkérdeztek, azt mondtam volna, hogy 10 év múlva olyan IDE-k lesznek, amikkel már kb. drag&drop módszerrel egy általános iskolás is össze tud rakni egy alap programot (pl: Game Maker).Szóval nekiülök az oktató videóknak, mert úgy néz ki, hogy máshogy ez nem fog menni.
Ja amit föllinkeltem, annak az a baja, hogy a gui frissítéséhez el kéne érnie a guit, amihez nem lehet az eljárás static. A szolgáltatásos class-ban meg csak úgy tudok arra hivatkozni, ha static-ra állítom. Szóval vagy látja egymást a két class eljárása de a gui-t nem, vagy fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Razr 70 is előkerült
- Könyvajánló
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T15 G2 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 15,6", számla, 1 év garancia
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából meg se néztem, csak elfogadtam.
Visszatérve egy szimpla timerre, delphiben csak kihúztam a tervezői nézetből a grafikus felületre, majd kétszer rákattintottam, amitől még az OnTick eseményt is kigenerálta. És ez volt..atya isten vagy 10 éve. Visual Studio-nál vagy 5 évet kellett még várni, hogy ennyire alapvető dolgokat belerakjanak. Ha akkor megkérdeztek, azt mondtam volna, hogy 10 év múlva olyan IDE-k lesznek, amikkel már kb. drag&drop módszerrel egy általános iskolás is össze tud rakni egy alap programot (pl: Game Maker).