- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bghistvan
senior tag
Üdv,sziasztok!
Anyósnak szeretnék egy tabletet venni,legfőképpen Skype.Facebook,Youtube,alap böngészésre fogja használni,a keret max 55e lenne,és 8-10" között gondoltam a méretre.
Hány hüvelykes legyen a kijelző? -8-10"
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? - Újat
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
- itthonról
Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) - internet
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). - max 55eKöszi előre is!
-
bghistvan
senior tag
válasz
<Adamsky> #75633 üzenetére
Értem,valami ilyenre tippeltem én is,hát minden nap egy kb 2 órát szokta használni esténként ,meg hétvégente főzés közben arról néz filmeket
Végülis lassan másfél éves lesz,és soha nem fagyott még ki,nem is laggolt,ugyanolyan gyors mint újkorában......szereti is nagyon,reméljük nem fordul újra elő ilyen,vagy ha igen,akkor gari időn belül.
Viszont tableteknél van valamilyen "reset" funkció,ha megakad vagy kifagy a rendszer? -
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
Asszony Huawei Mediapad M2 10" tablete tegnap este bekapcsolás után kb 10 percig csak azt írta ki,hogy "android indítása" (kis karika körbe körbe).......de nem jutott el a bootolásig.
Próbáltam kikapcsolni....röviden ...hosszan.....hangerő le-fel közben on/off de semmi nem történt.
Egyszer csak elindult,aztán kikapcsoltam ,majd vissza.....majd megint ki,újra vissza....és azóta is rendben teszi a dolgát,semmi lagg (eddig sem volt),ugyanolyan gyors.
Szerintetek mi okozhatta ezt az anomáliát?
Még garanciális a készülék 10 hónapig,szóval ha tégla lenne belőle akkor is van némi esély arra,hogy orvosolja a szervíz,de akkor sem értem,hogy ez a jelenség mi volt.......egyáltalán hogyan lehet "resetelni" ilyen probléma esetén a tabletet?(mert ugye akksit nem lehet kikapni,és hiába próbáltam meg a gombkombinációkat......random indult el)
Járt már valaki közületek így ezen típussal?
Danke! -
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
van egy olyan jellegű problémám,hogy az asszonynak vett huawei mediapad m2 10.0 tableten a facebook applikációban való keresőre kattintás után kilép az alkalmazás..........vajon erre vmi megoldás létezik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Béta iOS-t használók topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Robotporszívók
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Suzuki topik
- Napelem
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest