Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- skoda12: Webshopos átverések
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex devil
senior tag
Sziasztok! Lenovo S6000-l-f tabletem random újraindul. 2 éves a cucc nemrég lejárt a garancia. Mitől lehet az újraindulás?
-
alex devil
senior tag
Sziasztok, Budapesten tudtok ajánlani egy jó szervizt ahol kicseréltethetem anyám Lenovo S6000l tabletjében az akkut?
-
alex devil
senior tag
Sziasztok!
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 10
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Itthon
Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Játék, Youtube, Skype
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 50-60ezer
(15 éves csajnak, fehéret szeretne) -
alex devil
senior tag
Sziasztok!
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 10
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Itthon
Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Játék, Youtube, Skype
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 50-60ezer
(15 éves csajnak, fehéret szeretne)
-
alex devil
senior tag
Sziasztok, 7 collos tabletet szeretnék főleg navigálásra.Vettem egy Wayteq xtab-7x quad-ot, de elég ratyi. (Itt ajánlották) Random elveszti a holdakat (nem magas házak között, akár a prérin is).
Milyet tudnátok ajánlani amelyik stabilan tartja a jelet? Melyik márka használja a legacélosabb gps vevőt? -
alex devil
senior tag
Sziasztok, használ valaki navigálásra Alcor Access D746I-t?
-
alex devil
senior tag
Sziasztok. főleg navigálásra szeretnék 7collos tabletet, amiben van SIM kártya és 3G modem. Melyiket ajánlanátok?
-
alex devil
senior tag
Sziasztok, van UPC mobilnetem (nincs telefonszám csak a net megy a SIM-en) tableten próbálom beállítani ez alapján, de nem megy. A tabletem Alcor Acces D7461. Vajon mit kell még beállítani szerintetek, hogy működjön? Az ügyfélszolgálatuk nem tudta mi lehet a bibi.
-
alex devil
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ennek a Lenovo Tabletnek csak a 3G változatán van HDMI kimenet vagy a sima wifiset is rá lehet kötni tévére a micro USB kimeneten egy átalakítóval?
-
alex devil
senior tag
Ezt a Lenovot néztem ki. Szerintetek megéri vagy van jobb vétel 50e HUF körül?
-
alex devil
senior tag
Sziasztok!
Anyámnak van egy Navon Platinum 10 tabletje ami elromlott, "az indító leállt" hibaüzenet leokézásán kívül mást nem lehetett rajta csinálni. Nyomtam egy resetet, de nem segített vagy a Navon vagy az Android logó bejön és nem bootol be. Tudtok ajánlani valami módszert amivel helyreállítható vagy esetleg egy jó szervizest aki életet lehelne belé?
Előre is köszönöm...! -
alex devil
senior tag
Sziasztok, 40k környékén milyen tabletet érdemes venni? Vettem egy Overmaxot de annyira rossz a wifije..a Youtube sem működik rajta...visszaviszem és szeretnék másikat.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest