Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopygege
tag
Kedves Fórumozók!
Elnézést ha rossz helyre írok, kérlek, irányítsatok el a megfelelő topicba, ha nem ide való.
Egy Alcatel Pixi 4 (7) tablethez csatlakoztattam micro SD kártyát tárhely növelés céljából.
Azonnal felismerte és installáláskor felajánlott kétféle lehetőséget:
1. belső tárhely bővítés (ekkor úgy formázza, hogy csak az eszközön használható)
2. külső tárolóként (ahogy én is ismertem, pl. okostelefonomnál, ahol az Android 5.1.1 verzió így használja, nem kínált fel behelyezés után más lehetőséget.)Mivel kifejezetten a belső tárhely bővítése céljából tettem be, ezért az első megoldást választottam. Most azonban ha fényképezni szeretnénk vele, kiírja, hogy csatlakoztatni kell ehhez SD kártyát (holott benne van). Eszerint ha belső tárhelyként használom, akkor nem fogja tudni rámenteni a fényképeket a rendszer?
Arra jutottam egyelőre, hogy akkor újra formázom, a második lehetőséget választva, ekkor is át lehet tenni alkalmazásokat, játékokat rá, mint a korábbi Android verzióknál, amikor nem kellett dönteni, hogy külső vagy belső tárhelyként akarom használni?
Android 6.0-ás verzió van rajta.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX