- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiteseed
csendes tag
Sziasztok!
Egykisnagy problémám támadt a tabletemmel.Van egy Typhoon s12 tabletem ami nem akar tölteni se bekapcsolódni. Se hálózatról, se USB-ről nem tölti az akut, noha felismeri hogy be van dugva és a töltő ikon is megjelenik, de csak áll és nem vilog ahogy eddig hoyg töltené. Mindezt 34%os töltöttségnél.
Ugyanaz a bajom mint ennek az embernek:
http://www.pandawillforum.com/showthread.php?15610-My-tablet-is-not-starting-and-charging/page3Neki lett is megoldás, de nem értem hogy, mi lenne az:
"YES..the tablet is working again...i took the tablet and the battery to a repair shop and they rejuvenate my battery...it was discharged on Ampers...the battery has 4V but no Ampers...so after a few voltage imput now its ok and working again... "
Valakinek 5let, hogy ez mit takar?
-
whiteseed
csendes tag
Múlt hét kedden rendeltem meg:
http://www.pandawill.com/typhoon-tablet-pc-7-inch-ips-screen-android-403-1gb-ram-8gb-dual-camera-ultra-thin-p61690.html
Most hozta a postás. Tartalma "office supply 15 usd". Külsőre lepukkant doboz, de belül kellően biztosítva. Nagy, tollal rajzolt kérdőjelek a dobozon. Olyan simán átjött mint egy levél
Két adaptert is küldtek hozzá és ingyen screen protectort (Amit elég tréül raktak rá, buborékos és folyásvonalak láthatóak, úgyhogy kaparhatom le.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest