Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
válasz
moody90 #78276 üzenetére
Sziasztok!
#moody90 fórumtárshoz csatlakozom; egy kollégám behozott ma egy ilyen tabletet.
Sok lassú, régi számítógéppel találkoztam már, így a tűrőképességem sokat javult. Viszont most nagyon ott tartok, hogy az ablakon kivágom, de a legfelső emeletről.Próbáltam visszaállítani a gyári alapértelmezést, frissíteni, különféle optimalizálókkal segíteni rajta, kikapcsolni amit csak lehetett. Semmi nem segít. Egy g-mail lecsupaszított klienst 2 perc (lemértem) mire megnyit.
Van rajta NOD32, FB - hozzá Messenger, és a Google-tól amit hasznosnak találtam.
Mielőtt megmászok néhány emeletet, tudok még valamit tenni?
-
cidalain
veterán
válasz
moody90 #78276 üzenetére
Ha ujonnan vetted, es online, akkor 14 napod van elallni.
Ez jobb nem lesz. (Az android nem olyan mint a win, hogy telepitek ra egy regebbit. Csak azt a romot tudod ra feltenni, ami az adott tablethez valo. Es nyilvan nem csinalt senki egy noname tabra egy regebbi androidot, mert minek...)1 gb ram, csak nagyon eros kompromisszumokkal hasznalhato. Sok lagg, akadas, gondolkodas programindulaskor, programvaltaskor.
2 gb ram, keves kompromisszummal elmegy szodaval (pl amire te akarod, de aprobb laggok itt is lehetnek)
3 gb ram mar atlag usernek boven elegendo
4 gb ram hardcore usernek, jatekra pl40-et legalabb bele kell tenni a dologba, ha hasznalhatot akarsz, es az meg csak 8". 60 korul mar 3 GB ramosat is kapsz.
(#78275) sb
Xiaomi Mi Pad 4 wifi, global version. A 3/32GB-os kb 50 korul van kintrol, ha eppen van valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest