- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
floratm
senior tag
Én is ugyanezen gondolkozok. Először kinai lehetőségeket néztem, de egy 2giga ramos 4 magos nagyfelbontásu tablett már benne van 60 ezerbe vámmal együtt. Ennyiért már itthon is kapok hazai garanciával. Talán még az olcsó tableteket megéri rendelni onnan, a valamirevalókat már nembiztos- szerintem. Kamera gps, és hasonlók nem szempont.
Az Alcor Zest Q933R
még méretbe éppen jonak tünik, a 7 col kicsi a 10 már nagy, tehát határeset. Ahogy látom kategoriájában egyedülállo a kijelző felbontása 2048 x 1536, 9,7 colon- mindezt 59 ezerért.Nemnagyon találtam ilyen felbontást ennyiért.
Felmerült még az LG GPad 8.3
ami kicsit kompaktabb a maga 8,3 coljával de a felbontásba elmarad az alcorral szembe, az csak 1920 x 1200
Ja és ez 81 ezer. Több mint egy huszassal drágábbLehet hogy nagyon jolsikerült modell ez az Lg de kicsit sokallom az alcorral szembe.
Meglátások?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged