- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
lipido #90361 üzenetére
A Samsung az új tabokra 4 verziófrissítést ígér és nemtom, hogy még mennyi biztonsági frissítést. Ami a tényleges használatot illeti, a Play Store -hoz asszem 4.4 a belépő. A legtöbb banki alkalmazás min. 7 -es Androidot követel meg, vagyis egy hat éves oprendszer ma még használható. Ha ezt összeadjuk, akkor kb. 10 év jön ki. Szvsz. nem ez fogja jelenteni a korlátot a használatban. Pláne filmnézéshez.
-
Somatom
veterán
válasz
lipido #90358 üzenetére
Csodák nincsenek, a nagyobb tudást Androidon is meg kell fizetni. Én másra is használom a tabot a kamionban. Amikor keresgéltem, akkor kiderült, hogy almáéknál GPS csak a SIM -es verziókban van, ami szintén nagyot dobott volna az áron. Nyáron lesz két éves az S7+. Amikor ki kellett fizetni, az olyan volt, mintha a fogamat húznák, de így utólag úgy érzem, hogy megérte. Mondjuk, én otthon is használom. Ez a PC -m, ezen nézek otthon tévét, stb.
-
bostone
addikt
válasz
lipido #90335 üzenetére
Nem egyszerű jó döntést hozni, de hiába dobjuk mérlegre, az elvárások és a lehetőségek mutatója közé szorul a kompromisszum.
Az ökoszisztémával vitatkoznék annyiban, hogy a legtöbb IOS alkalmazásnak létezik Androidra írt változata. Esetleg, amelyek adatok tárolására Apple felhőt használnak, akkor értem a kihátrálást. És általában a legtöbb háztartásban Windows is előfordul.
A lényeg, ha jobb minőségre vágysz, az bizony zsebbenyúlós mutatvány lesz.@Somatom:
Szerintem élhető, élvezhető a méretarány ellenére is az Apple design. Nem igényel különösebb megszokást.@BLiNK3R:
Az általad említett darabok igen szerény teljesítménnyel kecsegtetnek. Alap felhasználás a fő cél. -
bostone
addikt
válasz
lipido #90326 üzenetére
A realme pad miért lenne kompromisszumos? Hol jelezték ezt? A mai viszonyok közt egy megfizethető eszköz, filmezésre ajánlott gép.
A xiaomi pad rendetlenkedik inkább, néha elfelejti a szabályokat.
A redmi padot hosszú távon nem ismerem, lehet ott is előfordulhatnak problémák.Az Apple pro vagy a Samsung S tabletek között szerintem nincs egyértelmű előnye egyiknek sem tartalom fogyasztást tekintve. Sőt, hivatalos viszonteladóknál inkább a Samsung + vagy ultra gépeik inkább kedvezőbbek az árakat tekintve.
Az iPad pro 12.4 kijelzőben fejlettebb, tetszetősebb, mint a 11-es, de a Samsung is csak a + és ultra modellekhez ad amoledet. -
Rigormortiis
veterán
válasz
lipido #90290 üzenetére
Ha a film a fő szempont, akkor egyértelműen az oledes Lenovo. Telón én már a nem tegnapi Lumia 800 óra Amoled vonalon mozgok, eszembe sem jutna mást venni, és tabletről is váltottam, mivel én is sokat filmezek rajta. Nagyon nagy különbség van még egy jobb minőségű ips-hez képest is.
-
törölt tag
válasz
lipido #90292 üzenetére
Esetleg használt tablet. De OLED kijelzővel az a Lenovo a legolcsóbb cucc. Múltkor volt akciósan 165 körül, szerintem várj kicsit hátha megint leárazzák.
Amúgy lehet én szememmel van baj de nem érzek akkora különbséget IPS és OLED közt. Mármint jó IPS és OLED közt persze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest