- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
válasz
NightLord #91384 üzenetére
Szia... Az túlzás azt mondani, hogy flashelgetek, inkább csak játszom a gondolattal.... Az zavar (többek közt) hogy miután betöltöttem a firmwaret a spflashtool-ba, meg lehet jeleniteni a oszlopok közül a memória célcímet és a hosszt, na most a flashtoolban célcímként a 0x0 jelenik meg, nem a rendes userdata partició xml-ben rögzített cime. Lehet, hogy ez normális, de irtam az alldocube supportnak, aki onnan válaszolt azt se tudta, hogy jelenik meg a címadat, csak azt mutatta, hogy nála nem szerepel cím, (mivel nem lett megjelenitve az az oszlop). Azt irták, mindent jelöljek be és inditsam el a letöltést minden olyan lesz ahogy lennie kell. Abban biztam, valaki már tett fel komplett letöltött firmwaret és tudja már működik-e a dolog. Ez tűnik a legegyszerűbbnek, letölteni az új firmwaret és flashelni egyet. Két hetenként tesznek ki újat nagyon piszkálja a csőröm, vajon miket módosítanak rajta. Ez amivel vettem (0324) nagyon kezdetleges, sok minden nem is működik jól, 1-1,5 óránként ujra kell inditani, hogy a fb. videok elinduljanak, mert egyszercsak elkezd homokórázni és onnantól nem játszik le videokat. Ugyanakkor youtube netflix streamek meg mennek... na mindegy még kicsit hergelem magam aztán rá fogom ereszteni az biztos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest