Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartal996
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Köszönöm szépen válaszod(tok)!
Igen, akkor jól sejtettem, hogy a felbontása elég kevés :/
A méret most nem lényeg
Eltudom rakni bőven.
chuwi és a techlast neveket sem most hallom először, ám mikor régebben is szerettem volna venni egy tabletet(pár éve),akkor is ezek után érdeklődtem és mindenki aztmondta, hogy megbízhtatatlanok és hamar tönkremennek. Érdekelne, hogy ez az idők elteltével mennyire változott?
Gearbesten nézegettem és kettő maradt a szitában:
Chuwi Hi Pad ( CWI520 ) Tablet 3GB + 32GB [link]és
Teclast M20 4G Phablet [link]
A techlastnak nagyobb a felbontása, habár ez meg már szerintem a feleslegesen sok, de nemtudom majd ti megmondjátok
Nyílván sosem elég belőle, de szerintem a 1920x1200 is elég lehet. Az akkumulátora is nagyobb, de nemtdom hogy ezzel arányosan az üzemideje nagyobb lehet-e, mivel a sokkal nagyobb kijelző felbontás azért viheti le rendesen, nem?
Erről esetleg ha van infótok, megköszönöm. -
Csápájev
őstag
válasz
cidalain
üzenetére
Ez egy elég gépigényes játék sajnos.
Azért nem írta a gépre árat mert maga a kérdés a minimumra vonatkozott,de igazad van belövöm kicsit,
mondjuk jó lenne 50-60 körül megúszni,bár lehet ez álom kategória.
Az is mindegy,hogy 8 vagy 10 colos, max ha árba sokkal drágább a 10,akkor a nyolcas mellett döntök.
Kijelzőből minél jobb felbontású kéne, emiatt vagyok kicsit szkeptikus az árakkal,kifejezetten gamer tabletet nem akarok emiatt venni, nincs rá több százezrem.
A lényeg,hogy minél jobb a kijelző,annál könnyebben látom meg az ellenfeleket, amoled lenne az igazi,de ez az említett 60ezres kategóriába gondolom nemigen fér bele.
Várok még, hátha van valaki aki tableten játszik pubgt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Eltudom rakni bőven.
Nyílván sosem elég belőle, de szerintem a 1920x1200 is elég lehet. Az akkumulátora is nagyobb, de nemtdom hogy ezzel arányosan az üzemideje nagyobb lehet-e, mivel a sokkal nagyobb kijelző felbontás azért viheti le rendesen, nem?
Dr.NX