- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
csendes #58844 üzenetére
Rochchippel nincsenek jo tapasztalataim.
Az rk3188 elég vacak, a 3288 nem tudom mennyivl lett jobb, de annyit tudok, hogy az rk3288-hoz mai napig nincs rendes hardveres video tamogatas, peldaul xbmc alatt. Androidos minipc-m van, egy regebbi rk3066-os utan nem birtam varni a 3288-ra, es valtottam amlogic s802-re. Nagyon odaver a rockchipnek.
Es, mivel, ahogy irtad, jon a 33xx sorozat, le is mondhatunk arrol, hogy a 3288-ra lesz barminemu javitas, ujitas. Igaz, az amlogicra se tul surun van, de ez legalabb mukodik, nem is nagyon igeny a frissites. -
NoMagix
addikt
válasz
csendes #58844 üzenetére
Köszi!
Az előd 3188 Mali 4 páros után azért csak jobb lehet vagy tévednék?
Főzött romok is vannak már és ahogy láttam a nyalókát is fejlesztik hozzá, de ez nem létfontosságú nálam.
Csak azt szeretném, hogy ne laggoljon a Play-nél görgetésnél és lehessen játszani rajta szaggatás nélkül.
Kb. 40% játék 60% netezés és egyébre kellene.
Arról esetleg van infód, hogy mennyire energiazabáló ez a soc?
Esetleg lenne ajánlatod a fent említett páros, után ami gyorsabb (erősebb) és támogatottságban is jobb?
Max. 50 ezer a határ, 7 colos kizárva, 8" talán ha nagyon jó vétel, inkább ami [itt] is látható 9,4 vagy 10-es méret lenne a nyerő nálam!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest