Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• synar

őstag

válasz sagesz93 #50281 üzenetére

Én meg egy nap után visszavittem a Vega tabletet és inkább ráfizettem 12 ezret egy Lenovo A3500-ra, nem bántam meg, egész más kategória. Nem próbáltam játékot rajta, lehet hogy arra jó. Három hibája volt amit nem tudtam elfogadni:
    - Üzemidő: 100 % -ra töltve, 4-5 óra wifi és nyomkodás, böngészés (tehát nem játék, vagy filmnézés) után töltőre kellet dugni úgy lemerült. (A Lenovo-t 1-2 napig elmegy hasonló használat mellett.) Ezt tetézte még azzal, hogy reggelre teljesen feltöltve hagytam otthon készenléti állapotban, a wifi is le volt állítva rajta, mire 5-kor hazaértem, annyira lemerült, hogy ki is kapcsolta magát és csak töltőre dugva lehetett újra feléleszteni.
    - Kijelző: A képe tényleg szép és a fényerő is nagyon rendben volt. Az érzékenysége viszont borzasztó, főleg a szélek mentén kb. 5 mm-es sávban, ahol általában egy programot vagy böngészőfület kell bezárni, vagy menüt megnyitni. Rendesen kellett böködni az adott ponton, mire végre hajlandó volt érzékelni.
    - Böngészés: több böngészőt is megpróbáltam letölteni a gyári mellé, hátha azok jobban teljesítenek, de nem tették. A görgetés és a zoomolás is akadozott, darabos volt, kb. annyira mint a két éves Sanei egymagos tabletem, amit le kívántam váltani, épp ezért.
    Tehát én nem tudom jó szívvel ajánlani a Vega tabletet. Lehet, hogy többen megcáfoltok és csak én fogtam ki egy rossz példányt, de ezek után nem kockáztattam tovább, inkább biztosra mentem és váltottam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés