- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIZS
aktív tag
válasz
$p@rr0w #44726 üzenetére
RK3168 (MyAudio akármi), RK3066 (nem tablet, MK808) és RK3188 -as (Concorde Tab Slim) tapasztalatom van tablettel. Kb. olyan érzésem van vele mint az RK3188-nál, szép folyamatos minden, de ha valami telepít a háttérben, akkor picit akadozik.
Az Antutu 20742 -t, az Antutu 3D Benchmark 8120-at adott.
Kipróbáltam rajta egy navigációs progit (külső BT-s GPS-szel) és csont nélkül futott. Viber megy, Youtube megy (bár ezek nem nagy tesztek). Az akkumulátor 2 óra 20 perc alatt (folyamatos nyúzással) 40%-ot merült, de mint tudjuk az Androidnak kell egy kis idő amíg az aksi statisztikát rendesen összeszedi.
Despicable Me néha megakad egy pillanatra, de csak azt átkötő animációk, játék közben nem. Szerintem valami háttérben futó dolog fogja meg, mert nem mindig ugyanott csinálja. Kicsit bütykölni kéne az Androidon rajta és ki kéne dobni pár felesleges dolgot.
A kamerája meg olyan kínai mobiltelefonos. Tökéletes fényviszonyok között biztos jó, de gyengécske fényben elég szemcsés.
A képernyője rém érzékeny, bő 1 mm-re elegendő megközelíteni és már érzi is.
Még nem bántam meg, hogy megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen notebookot vegyek?
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Horgász topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- LEGO klub
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest