- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
na, igy már mingyárt árnyaltabb.
Nekem ugytűnt, mintha frocliznál és azért ment föl a hemoglobinom.
(magamnak keresek érveket, magamat nyugtatom ??)Én nemmondtam, hogy CSAK AZ a jó megoldás, aztmondtam, hogy ha kompromisszumokat köt, mint általában az életben szoktunk, akkor talál olcsóbbat is .
Az Androidos navi programok eléggé bennevannak még a bébicipőben, az Igo klon ,az olyan kis bugyuta, hogy csak egyszer próbáltam ki a telon.tehát nembiztos hogy kell nekünk GPS.
kettő.
A 3G-re pedig áll, amit mondtam.
WinMob-os telefonok, Androidos telefonok tudják az internet sharinget, tehát én tudom nélkülözni.
Aki nem, az áldozzon rá, plusz 10 ezret ...egyébként meg , amit mutattam, az tud usb host-ot, illetve kezel 3G modemet USB-n...
@zodiak :
bocs, csak igy tudtam memorizálni a nevedet, mert mire beirom, belekeveredem a kombináciokba (lehet jó jelszó lenne belőle.)Tehát, mértküldeném már vissza, mikor nemakarom visszaküldeni ?
Itthon is lehet javítani.
miromolhat el benne?
Aksi?
kicseréljük.
nem fog ki rajtunk, nem férfiszabó vagyok.
én is tudom, hogy mit érdemes használtat is megvenni.
ez pl nem volt használt, és ugyanazaok a vasak vannak az összes tablet 90 %-ában, csak más.-más márkaneves cimkét ragasztanak rájuk.Nalátod, én pl. SSD-t még újat sem vennék, mert az egy halvaszületett konstrukcio.
Mibe kellene az egyáltalán ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged