- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semm1
tag
válasz
laszlohu #28974 üzenetére
Átgondoltam, mondjuk a 2-3 óra sem olyan rossz, úgyis csak pár dolog megnézésére kéne naponta. Persze megnéztem, és itt is utána olvastam, hogy milyen gépek jöhetnének még szóba, ezeket találtam:
Ainol Novo 7 Crystal
Prestigio Multipad 7.0 Pro Duo
ConCorde Tab PLAY
Az első előny a WayteQ xTAB-70dci-nek, hogy nagyobb a kijelző felbontása, és ez nekem nagyon tetszik benne. A többi gépen van mini HDMI, eljátszottam a gondolattal, hogy miket lehetne ezzel "műveli" LCD TV-n, de igazából ezt sem használnám. A többi gépnek számomra csak annyi előnye lenne, hogy nagyobb akksi van bennük, de a 3000 mAH-s Wayteq-hez képest, kb. 30-45 perccel több üzemidőt hoz a többi gép kb. 4000mAH-s akksija, nem? Még a Concorde Tab Play 16 GB tárhelyét lehetne előnyként nézni, de mivel nem pakolnám sosem tele, csak egy netezős táblagép lenne, nekem ez sem előny, főleg nem ennyi plusz pénzért.
Tudsz, tud még valaki 40000 Ft-ért egy jó gépet ajánlani, vagy jó lesz nekem a Wayteq?
Köszönöm !
Üdv -
anonym1s
őstag
válasz
laszlohu #28974 üzenetére
Sziasztok.
Vettem tesom lanyanak egy ICOO D70pro II tabletet. Itt nalam meg jo volt, elkuldtem neki postan, egy ideig mukodott de nagyon szarul, most meg azt csinalja, hogy bejon egy pillanatra az ICOO D70pro logo indulaskor majd eltunik es ujra ugyanez. Az alatt az egy masodperc alatt amig az ICOO logo lathato, van a kijelzon egy ures akku ajlan egy sarga haromszog amiben egy piros felkialtojel van. Szamitogep usb portjarol probaljak tolteni, de latszolag nem csinal semmit, tovabbra is ki-be kapcsolgat ahogy az elobb leirtam.
Mi baja lett ennek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED monitor topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arena Breakout: Infinite
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Peugeot, Citroën topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest