- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Szerintem meg az a szomorú, ha ezt valaki így gondolja, már mégis mi a francért kellene ismernie egy usernek az andoidot? Még ha lenne is ilyen készülékem, akkor sem kéne ismernem, csak használnom (más kérdés, hogy akkor úgyis utánajárok, mert érdekel). Attól, hogy valaki lát ilyet TV-ben, vagy a havernál működés közben, még nem fogja ismerni.
-
upszilon
őstag
...miért lenne szomorú? Lovagolni sem tudok, pedig a középkorban azt mondták, hogy anélkül nem férfi a férfi. Valahol pedig ez is egy középkor. Az elektromos kézikütyük középkora. Lesz ez még másképp is, figyeld meg. Nem olyan nagy baj, ha az embernek kimarad ez-az ebből a sötét korból, amikor nem a gép van az emberért, hanem jórészt fordítva. Mert mi a szarért én tanuljam meg az ő nyelvét, amikor ő van értem?
...és egyébként "qujvasok" pénzt spóroltam azzal, hogy nem veszem meg ezekből a kis szarokból a legújabbat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest