Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
F.B.I.
üzenetére
Ugyan nem tablettel, de egy hasonló árkategóriájú kínai vakuval jártam most úgy, hogy garanciás. Az eladóval felvettem a kapcsolatot. Az persze lepattintott, mert már kicsúsztam az ő általa adott 30napos cseréből, beszéljek a gyártóval. A gyártóval pedig lebeszéltem, hogy visszaküldöm. Így is lett. 600g a cucc(persze a határ a postán 500g-nál van) így 4300 jó magyar forintomba került az odaposta. Cserébe a feladási ár 15x-ig biztosítva van a csomagom(bőven benne van) és 7-10 nap az odaút és nyomon követett.
Egyelőre várok, mert a héten adtam fel. Remélem megérkezik. A hölgy a postán azt mondta, hogy a vámon majd jól kielemzik, hogy fizetnem kell-e vámot utána mikor kiviszik, de megnyugtatott, hogy mivel garanciális ügyintézésről van szó, amiről a csomagban lévő dokumentumok is tanúskodnak, így biztosan átengedik.
Hát remélem. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle, mert sosem postáztam még semmit sem Kínába, de főleg nem gariztattam velük soha semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gurulunk, WAZE?!
- Bittorrent topik
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Androidos tablet topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Update 12.07. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX