Hirdetés
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
F.B.I.
üzenetére
Ugyan nem tablettel, de egy hasonló árkategóriájú kínai vakuval jártam most úgy, hogy garanciás. Az eladóval felvettem a kapcsolatot. Az persze lepattintott, mert már kicsúsztam az ő általa adott 30napos cseréből, beszéljek a gyártóval. A gyártóval pedig lebeszéltem, hogy visszaküldöm. Így is lett. 600g a cucc(persze a határ a postán 500g-nál van) így 4300 jó magyar forintomba került az odaposta. Cserébe a feladási ár 15x-ig biztosítva van a csomagom(bőven benne van) és 7-10 nap az odaút és nyomon követett.
Egyelőre várok, mert a héten adtam fel. Remélem megérkezik. A hölgy a postán azt mondta, hogy a vámon majd jól kielemzik, hogy fizetnem kell-e vámot utána mikor kiviszik, de megnyugtatott, hogy mivel garanciális ügyintézésről van szó, amiről a csomagban lévő dokumentumok is tanúskodnak, így biztosan átengedik.
Hát remélem. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle, mert sosem postáztam még semmit sem Kínába, de főleg nem gariztattam velük soha semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX