- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
csibuka85 #41295 üzenetére
A Zidoo Realtek, van USB 3.0, van saját lejátszója és Zidoo által fejlesztett Kodi fork. Minixen csak az általuk fejlesztett XBMC for Minix (Kodi fork) van, áruházból bármi telepíthető. Amlgic előnye, hogy CE-vel sokkal jobb lejátszód lesz, Androidra bármikor átválthatsz, menüből.
Nem tudom, hogy a felhasználási szokásodnak megfelelőt választottál-e vagy sem. Első körben egy olcsóbb eszközzel próbálkoztam volna, de ha nem felel meg akkor visszaküldheted. Szerintem jó lesz az U9-H.(#41296) tothl
Most már mindenben jobb és az LE-t már nem fejleszti a régi csapat, a CE-t fejlesztik. Most már érdemes használni. Csakis friss telepítés ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- alza vélemények - tapasztalatok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M , i5 12400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- Garis Gamer Gép - ASUS B860M-A WiFI, Ultra 5 245KF, 32GB DDR5, RTX 5070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest