Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
-
Remus389
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Sosem tudod meg, ha nem raksz fel egy ingyenes hirdetést.
-
Remus389
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Koszonjuk a magyarazatot, sajnos nem tudok meg hasznaltan se szervalni legalabb egy 390 est hozza. dehogynem, feladsz egy hirdetést hogy cserélni akarsz, ha jól tudom teljesítményük megegyezik
-
Remus389
veterán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Szerintem nem küzd a túlélésért az AMD.
CPU fronton feltörekvőben van a Ryzen, ugye márciusban lesz frissítve és nem érinti őket annyira a mostani sebezhetőségi botrány.
GPU fronton pedig ők szállítanak a konzolokba, a bányászoknak, sőt az Intelnek is. A játékosoknál esetleg van visszaesés, de szerintem amit legyártanak azt veszik mint a cukrot (most hogy azt bányászatra vagy játékos viszi el, oly mindegy nekik, a pénz a zsebükbe kerül).
-
Remus389
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A legegyszerűbb az lenne, hogy növelik a termelést, így a bányászok és a gamerek igényei is ki vannak elégítve. Nem mellesleg így keresik a legtöbb pénzt.
Persze lehet nincs rá kapacitás.
-
Remus389
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Mindenidők egyik legrosszabb, throttlingoló, 90 fok fölötti üzemi hőmérsékletű referenciakártyáját hasonlítod egy aftermarket kártyához? A másik az, hogy az egyik egy őskövület FX konfig, amit játékokban az újabb i3-asok is megelőznek, a másik meg egy i5-ös Skylake konfig...
Ebben azért igaza van fülesnek, nem hajtja ki a 290-est az FX.
Ebben a vitában Fülesnek van igaza, egyértelműen. Nem csoda hogy lapoznál már, hisz kínos kezd neked lenni.
-
Remus389
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Akkor nem is lesz olyan rossz ez a Vega

-
Remus389
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Miért? Én nem értem. Ha az MS adta ki, akkor minden egyenlően gyorsul, vagy tévedek?
-
Remus389
veterán
válasz
schawo
üzenetére
Szerintem a jó öreg 7970-esedtől nem lesz sokkal erősebb a 470-es, de tény hogy sokkal kevesebbet fog fogyasztani (de nem fogja ezt behozni, az árkülönbözetet)
Talán a 8 gigás 480-as már érezhető előrelépés lenne, bár te tudod
Én a helyedben várnék egy GTX 1070 szintű AMD kártyára. Nvidiát azért ne vegyél, hogy támogasd a kisebb és szegényebb céget, mert ha egyszer becsődöl az AMD, akkor az nagyon rosszat tenne az áraknak és a fejlődésnek is, az Intel és az Nvidia nem szégyenkezne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest