Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
- 

HSM félisten Itt a jelentéssel volt gondom. A nem tökéletes megoldás azt sejteti, hogy egy problémának a megoldásáról van szó, miközben itt nem megoldják a problémát, csak odébbtolják, oldja meg a fejlesztő vagy vegyél alá húzott kórájszevönt. Na, na... Az Intel nagyon is csinált. Egyszerű drivert, mint a faék. Nekik ugyanis a lehető legkisebb CPU munka árán kell teljesítmény, és az IGP-t se feltétlen kell nagyon megetetni optimálisan. Mindkettő oka, hogy a TDP keretben maradjon, és agresszíven turbózhasson a csip. Tehát ők szándékosan mentek erre a végletre.  Az AMD eredetileg egy köztes utat próbált tartani, de a friss drivernél ott is elmentek kissé az Nv driverének irányába, megjegyzem érthető okokból. Ami a mostani játékok kiadáskori állapotát illeti, ebből kiindulni hiba lenne. Jelenleg azért lehet ilyen vacak kódot kiadni, mert nem komoly gond, ha lehal a játék. Ezt nem engedheted meg magadnak, ha BSOD a következmény, tehát nem ennyire tré játékok fognak jönni, mert a kiadó sem fog akarni bajt magának. 
 Én Mantle-vel toltam sok órát BF4-ben, és egyáltalán nem fagyogatott. Szóval amit eddig láttam, tetszett. Értem már az érvelésed. Van benne ráció, de rengeteg gyakorlati apróságon elvérezne szerintem a koncepció.  
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hamarosan mind begombázunk?
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5080 ROG ASTRAL OC 16GB GDDR7 eladó garanciával! BeszámítOK!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest