- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
FLATRONW #6844 üzenetére
Csak az az előny túl kevés, ahhoz közeli értékeket a DX11-es mód csiszolásával is ellehet érni.
Túl kevés az, hogy egy 290 a 980 előtt van minimum FPS-ben?
Jó hogy jön az átdolgozott driver, de már későn.
Egy olyan driver ami plusz teljesítményt hoz, bármikor jól jön szerintem.
Az a szomorú, hogy ezt a kis előnyt is csak az alacsonyabb hardverelérésnek köszönhetik.
Ez miért szomorú? No meg mi a kis előny? Mert amit a Sniper Elite 3 alatt látni, az szerintem nem kis előny.
Az is igaz, hogy elég kevés AMD-s játék készült (pedig milyen sok fejlesztő áll mögöttük)
Ez egy "friss" történet, ennek a gyümölcse mostanában mutatkozhat meg. Az egészből mi játékosok meg akkor profitálhatunk, ha elterjednek azok a játékmotorok, amelyek az alapoktól a Low-Level API-k valamelyikére épülnek. Évek óta szívunk az ArmA széria alacsony látótávjával... hol lehetnénk már, ha nem lett volna évekig behúzva a kézifék.
de amelyekbe be is építették a Mantlet ott sem minden esetben működött jól.
Ez szerintem bőven benne van a pakliban... annyira más irány az előzőekhez képest, hogy semmi meglepő nincs abban, hogy nem tökéletes az első pillanattól. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Azonnali fotós kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest