- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Szerintem nagyban változtatott volna a vásárlók hozzáállásán a termékhez, ha ezt megemlítik.
Jó, akkor ugorjunk a Titán témáról (munkára amúgy semmivel nem tűnik rosszabbnak a Hawaii sem, azon gyárilag is aktív a tetemes DP kapacitás, nem kell hozzá Titán verzsön, meg driveres kapcsoló) és nézzük mondjuk a 780 vagy 780Ti-t, azoknak is bőségesen megkérték az árát, és kizárólag géming kártyák.
Te nyilván halál nyugodt vagy az újkorában 230 dolláros kártyáddal, ott nyilván egyáltalán nem nagy dolog, ha kukázni kell durván kétévesen. Egy 500 dolláros GTX780, vagy 700 dolláros 780 Ti vásárlása után viszont nem vagyok benne biztos, hogy olyan őszinte lenne a mosolyod, főleg amikor a konkurenciát a legkevésbé sem fenyegeti ilyen veszély, főleg, hogy még olcsóbb is volt akkor egy 290X, mint a 780 Ti....
(#6809) imi123: Megfelelően gyors monitorral állatira de látható és érezhető volt a difi.
Természetesen mérhető is, csak piszkosul drágák az 1000FPS körüli kamerák, és mocskosul nem figyelnek az ilyesmire a tesztek, ahogy a képminőség vizsgálata is rendszeresen elmarad.(#6813) daveoff: Igen, nagyon jó, hogy ottvan a driverben a kapcsoló, csaképpen kár, hogy nem csinál semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest