Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Hát ez a késve nemlétező zen3d, és az apróra vágott 6500XT (és a ryzen 5000 széria 300-as alaplapi támogatásának hiánya) mellett ez már pitiáner tétel, elsikkadt, de közvetlenül a ces után feljött néhányaknál. Van egy slide ami 15W-os eredményeket mutatja.
Én nem értem, vagyis... ezek a piti átverések tényleg megérik?
Nekem már a Cezanne+Lucienne esetén is az volóbáz érzésem, hogy nem nagyon férnek bele a 15W-ba, ezért oda igazából a refresh megy.
Most is van ilyen érzésem, hogy a Rembrandtnak nem kellemes terep a 15W(kevés az alkalmas chip), ezt a szegmenst inkább Barceloval fednék le.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Diablo IV
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Autós kamera eladó
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest