Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Catalyst Omega driver érában volt az AMD a legjobb formájában. AMD Mantle támogatás a Battlefield 4 játékban, hozzá egy jó tudású és elfogadható áron elérhető HD 7800-as széria érkezett. Ez a dinoszaurusz Catalyst driver képes volt a DX11-ben játékra alkalmas AMD alternativát felkinálni. Crimson driver megjelenése után a driver tudása lekorlátozta a hozzáférést több beállitáshoz. Szerintem ez a driver fejlesztés hozta meg az AMD hanyatlását. Utána mindig fejtörést okozott nekem, hogy a Crimson driverekhez fejlesztik az AMD videókártyákat vagy forditva... Költséghatékonyság miatt.
-
Ezekkel tisztában vagyok az új driver nagyon pofás menő és baromi jól kinéző, irigylem is eléggé, de ezek mellékes dolgok egy átlagfelhasználó életében de nagyon remélem ez ügyben történik lépés Nvidiánál. időközben jött profilozó Nvidiától is ha jól tudom már, még te is híreztél erről.
Internet kávézók nagy része Nvidiát vásárolnak az utóbbi időben, és hogy őszinték legyünk ott nincs szükség ichillre egy pascal/ maxwell esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Farming Simulator 25
- Revolut
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest