Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nyugi, korrekt minőségű konnektoros mérővel volt ellenőrizve a szoftveres mérő, nem mutatott hülyeséget.
Csak ugye az csak a GPU, nem számolta bele a ramokat, azokat hozzávéve jön ki a 300W magassága, amit írtam.
Ne nézz már teljesen hülyének, ha kérhetem, jópár felesleges kör megspórolható lenne úgy.
Remélem nem veszed sértésnek, ha feltételezem, hogy az említett órajeleket feszültségemeléssel sikerült elérni a 290X-en és 780 Ti-n, ráadásul ismerve a hivatkozott GPU-kat, nem is kicsivel. Így nem lep meg a +100W nagyságrendű extra fogyasztás. Ehhez képest az 1580Mhz gyakorlatilag alapfeszen megvan a 980-nak.... Ez így minden, csak nem fair összehasonlítás. A 980-nak is pillanatok alatt elgurulna a gyógyszere fogyasztásban, ha egy komolyabb feszelést ejtenél meg rajta, erre mérget vehetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Fedora Linux
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Csak ugye az csak a GPU, nem számolta bele a ramokat, azokat hozzávéve jön ki a 300W magassága, amit írtam.