- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeratul
addikt
válasz
Locutus #24225 üzenetére
Mióta nem megvan az RX 470 a fogyasztáskeret és Vcore kísérletezéseken kívül nem láttam VGA driver összeomlást. After burnert is letakarítottam mert többet árt mint használ. Watmanban kapott + 10% keretet, biztos ami ziher elven. Ventiprofil auto, vcore autó. Csendesen teszi a dolgát. Legyen az Doom, Diablo, WoT, Armored Warfare, Warthunder, Stalker, Tomb Raider, Mortal Kombat X, Company of Heroes II. Persze tudom egy nV fan szerint ez puszta kitaláció.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest