Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
lezso6 #21820 üzenetére
Én akkor sem vagyok híve a fixfunkciós egységeknek a gpuban még ha negyed cu is.Amikor kijött a VSR akkor se volt egységes AMD oldalon,pont azért mert hwes és a régebbi gpukban nem volt benne.A jövöben pedig így is-úgy is fejleszteni fognak rajta,vagy esetleg teljesen kiveszik mert azért ehhez nem kell fixfunkciós egység.Ha visszatekintesz a múltba pont arról szólt eddig,hogy a fixfunkciós egységeket kiszervezték...nézd meg mire jutott a trueaudió,az is ilyesmi volt a gpuban,hova lett?Ráadásul ugye amíg egy hardveres megoldásban fix minden,és ott már nincs mint korrigálni,addig egy szoftveres megoldásban megvan ez a lehetőség,nézd meg nv oldalon mennyivel több felbontást állíthatsz,és a szűrőt is kalibrálhatod,amd oldalon meg az van ami be van építve.Mindkét oldalnak megvan az előnye és a hátránya,nekem az nv megoldása szimpatikusabb,mert rugalmasabb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- SSD kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tőzsde és gazdaság
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest