Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
schawo
titán
Azért ez a Fijinél sem volt ilyen pofonegyszerű. De legyen igazad.
Bár engem az a kategória abszolút nem érdekel. Nálam a 100-120k felső limit, de inkább szeretnék 80-ból valami normálisat találni. Szóval ez úgy fog történni, hogy nyár végén 70-120k között (optimális esetben a 1070 bele fog férni ebbe, de ha nem, hát nem) készítek egy ár érték mutatót egy csomó teszt és piaci árak alapján. Ha találok valamit, ami kiugró, és nem fogyaszt agyon, akkor, megveszem, ha nem, mert minden belesimul a tömegbe, akkor megveszem, ami 80-85 között kapható. Ha ez AMD, akkor az, ha zöld, akkor az. 7970 megérett a cserére.
-
schawo
titán
Szerinted 175W-os lesz a legnagyobb AMD? Meglátjuk, úgy legyen.
(#17029) gbors
300 dollárért a specifikációk alapján inkább nagy polarist venném, azt 300 alá igéri az AMD (gondolom ez annyit fog jelenteni, hogy 299).A 980 $499 volt, a 960 (ami szintén 980/2) pedig $199 (40%-a)
A 1080 $599, ez alapján simán lehet $239 is (40%). Mindenestre a $299 áron sok a polcon fog maradni. -
schawo
titán
válasz
üzenetére
Az 1060-at is gp104-ből vágják? Ez elég meglepő. Ha nem száll el a fogyasztás és az ár, mint a győzelmi zászló, emiatt, akkor ez egy jó kis népkártya lehet. 70-80%-kal a 960 felett lesz.
Gondolom a hbm még mindig nem gyártható elég nagy tételben. De az is lehet, hogy mese habbal. Fél évvel a megjelenés előtt nem szoktak ilyen részletes adatok megjelenni. A Ti és Titan órajeleket honnan bánatból tudják már most?
-
schawo
titán
válasz
füles_
üzenetére
Azért matekból egyes, hogy a százalékos különbséget százalékban írta ki százalékpont helyett. Ha a 0.1%'különbség 3.0%-ra változott volna, akkor kiírta volna, hogy 3000% a változás 2.9 százalékpont helyett? A 337%-os változási érték (meg az összes többi is) pont ugyanilyen nagy baromság.
-
schawo
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Van hova. Reméljük tudnak végre erősíteni.
-
schawo
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
A GCN1-es sorozatot is?
-
schawo
titán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Az ASUS Strix 2014. október 10-től kapható, akkor 124ezer forint volt, 3 hét múlva már csak 110ezer. Most, 2016. május 10-n még 108ezer volt, ez volt az addigi legalacsonyabb ára, azóta az elmúlt napokban (nyilván a híreknek köszönhetően) lement 103-ra.
A Giga WF3 szntén 2014. október 10-n nyitott 113ezer forintos áron, 1 hét múlva 103ezer, 6 hét múlva 97ezer forint volt, jelenleg 98ezerért kapható.
Közben voltak hullámok föl-le a dollár-forint árvátozás miatt, de ennyi. Az árak pár hét alatt normalizálódnak.
-
-
schawo
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igen, ez nekem is feltűnt, hogy hiányzik.
-
schawo
titán
Az NV nagy fityiszt mutat a HBM-nek.
-
schawo
titán
A stúdióban ilyeneket nem lehet csinálni.
Ne viccelj, mi akadályozza meg őket? Ez pont olyan, mint az idióta eq a zenelejátszó programokban. Az agyonhúzott mély és magasfrekvenciát csak a süketek tartják jónak.Ha meg valaki ilyenekre bukik, annak még mindig ott a filmlejátszó alkalmazás, mint postprocessing réteg.
-
schawo
titán
Így van, számomra sem haldoklik, én egy kezemen meg tudom számolni, hány AAA címet vásároltam megjelenéskor az lemúlt 10 évben (valójában egy ujjamon is, GTA aktuális változatai), mégis ez idő alatt sokszázezret (talán milliót is) költöttem játékokra. PC excluzív (vagy PC primary) játékokra (MMO-k, szimulátorok, FPS-ek, mostanában népszerű survivalok) ment el a pénz. Szóval a DX12 aktuális hülyeségei engem csak marginálisan érdekelnek, lehet rajta lamentálni, egy fórumon nyavajogni, ennyi. Az ez idő alatt használt játékok közül talán, ha 10% futott az aktuálisan "csúcs" DX verzión, és a maradék 90% talán, ha 10%-ánál hiányoltam, hogy ugyan miért nem használ frissebb motort.
-
schawo
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ott 960 = Fury X CF

-
schawo
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
A 280X úgy megy, mint a Ti SLI
Nem b..ztak ám el semmit a fejlesztők... Azt hiszem, valósággá vált, a félelem, hogy hiba a kezükbe adni a hardver közvetlen kezelését, balf..z mind. -
schawo
titán
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
A dual GPU-s Fijire is. Szintúgy lassan egy éve. (nem én várok, azért hozzáteszem)
-
schawo
titán
flémtopik?
-
schawo
titán
válasz
Valdez
üzenetére
Nehéz szülés lesz ilyet találni újonnan, operációs rendszerrel, összeszerelve, garanciával. Főleg mivel a konzol hardvert veszteséggel adják, és igyekeznek azt behozni a szoftvereladásokon. Ami olyannyira nem sikerült a Microsoftnak a 360-nal, hogy a teljes életciklusán az egész projekt (szoftver+hardver együtt) hatalmas mínusszal zárt
(a PS3 projekt majdnem nullára kijött), és valószínűleg az X1 is ugyanilyen bukta lesz.Szerk: javítom magamat, mindkettő óriási bukta volt. XBox360: $3B, PS3: $5B
De sebaj, velünk, pécésekkel bőven megfizettetik az konzolon összeszedett veszteségeket.
-
schawo
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
A gangnam style két és fél milliárd letöltésnél jár. Értsd, ahogy akarod

-
schawo
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Mindennel így van ez. Csak a hangoskodók lázadnak. Ha pármilió pc-s játékvásárló közül 10000 nekimenne a fórumnak, és mindenki írna 10 hozzászólást, az azonnal 100ezer hozzászólás volna, és felrobbanna bármelyik fórum. De már 1000 panaszos üzenet (kb 100 elégedetlen user) is világraszóló esemény a mai világban, amikor minden újság a hírekből él. Ettől még lehet tényleg szar az eredmény, ha csak kevesen kiabálnak, de azok hangosan.
-
schawo
titán
-
schawo
titán
A költségek így állnak össze (pár fontos dolog úgyis kimarad, de nagyjából jó lesz):
volumentől független:
hardverfejlesztési költségek (k..va sok)
szoftverfejlesztési költségek (k..va sok)
marketing (sok)volumentől részben függő:
értékesítési hálózat (nem túl sok)volumentől függő:
gyártási költségek (egy kevés)
licencköltségek (aprópénz)Ebből látszik, hogy a mostani rendszerben tényleg buknak minden egyes eladáson. Ha normálisan áraznának, akkor a volumen képes lenne pluszba fordítani a mérleget. Persze azt is tudom, hogy az AMD-nél nem ennyire hülyék ülnek, hogy ezt ne tudnák 1 perc alatt kiszámolni.
Nyilván ez az egész arról szól, hogy nem akarják a jelen sikereivel dugába dönteni a jövő lehetőségeit. Ha most alááraznak a piacnak, akkor ezt várja tőlük majd mindenki, és folyamatos szopórolleren lennének a következő években, függetlenül az éppen atkuális sikerektől. Ezt már eljátszották egyszer a HD3000 és HD4000 sorozat alatt, amikor a hasonló bénázás (X1000, HD2000) után a mai szemmel nézve fillérekért odaadták a termékeiket. A volumen kihozta őket nullára, vagy termeltek némi aprót, de nem voltak elégedettek. Húzták egyre feljebb az árcímkét, és játszottak a kategóriákkal (középkategória: HD5000 sorozatban még 700-as volt, HD6000-nél már 800, aztán R9 300-nál már 90-es), de csak nagyon nehezen tudták elfogadtatni a piaccal, hogy az nvidiához hasonlóan ők is prémiummal szeretnék eladni a termékeiket (szerintem még most sem sikerült).
Most nem hajlandók lemondani erről a szép jövőről (szikrázó napsütés, puha, zöld gyep, szivárványos póni
), inkább benyelik a veszteséget. A létező legrosszabb pillanatban jött ez a gyengélkedés, de akkor sem engednek a 21-ből. Hátránya ennek a tervnek, hogy vagy bejön, és lesz jövőjük, vagy befekszenek a saját maguk által ásott sírba. Én nem lennék most AMD részvényes.
Ha szerencsejátékra vágynék, akkor inkbb Vegasban szórnám el a pénzem, az szórakoztató, AMD részvényesnek lenni csak idegesítő. -
-
schawo
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
A 300 volt a lényeg, a Fury csak érdekesség. Vagy te csak a Furyt láttad, a 300-at nem?
-
schawo
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A teljes R200-as sorozat összesen 1,5%-on van, az R300 és a Fury a lista alját sem látja. Ez katasztrófa. Ebből is látszik hogy az AMD utolsó normálisan beárazni sikerült terméke a 79x0 volt. Nem értem mit művelnek ezek az idióták. Mert olyan nincs, hogy rossz termék, csak olyan, hogy rossz ár.
-
schawo
titán
Gigabyte (GB) vs Gigabit (Gb)
-
schawo
titán
Gratulálunk nekik, hogy jól tudnak optimalizálni optimalizálásra nem szoruló játékokat.
A jazz jack rabbit már a 20 évvel ezelőtti pc-n is jól futott.Én ezt úgy mondanám, hogy azért adnak el sok motort android platformra, mert oda nem baj, ha leszarják, pc-n viszont látszik is.
-
schawo
titán
De azt is tudni kell, hogy attól, hogy valami le van írva egy polgári szerződésben (EULA), még nem biztos, hogy megállja a helyét, és nem érvénytelen. Egy csomó EULA egy csomó pontja bukott már meg bíróságon. Szóval kár védeni bármilyen EULÁt, az nem a te feladatod, azt bízd inkább jogászokra. Ez pont egy olyan ugyanis, ami nagy valószínűséggel bukó a bíróságon. A szavatossággal kapcsolatos jogszabályok a polgári szerződések fölött vannak.
-
schawo
titán
Ne már, ennyire nem lehetnek ostobák. A "napi" bétát jobban tesztelik, majd a félévenként megjelenő whql-re rá se néznek, és ahogy épp véletlenül kiesik a compilerből az első darab, dobják is oda a microsoftnak? Ezt én nem hiszem el, és te sem gondolod komolyan. A féléves ciklusba beleférne egy két hetes teszt, nem kéthetente szórják ki a final darabokat. Bár a múltkori ordenáré bug után már bármit el tudok képzelni.
Persze tegyük fel a bétát, amire semmi gyártói felelősségvállalás nincs. Szerencsére az AMD nem ezt ajánlja.
-
schawo
titán
AMD-nél még mindig a kártyagyilkos első Crimson van kint, mint végeleges verzió?
Ne má', ezek idióták. Még mindig a féléves az egyetlen használható végleges dirver? Akkor még ma sem telepítek drivert. A bétákat meg dugja az AMD oda ahova akarja. -
schawo
titán
válasz
huskydog17
üzenetére
Túl gyors volt? Le kellett butítani? Ezek tényleg golyósok.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Sorozatok
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Gyorsan levédem az ötletet, mielőtt valaki más nyúlja le innen a péháról, vagy egy szabadalom troll a nagy ámérikából.
Mert tényleg a vezetői bónuszok húzták le az eredményt.

), inkább benyelik a veszteséget. A létező legrosszabb pillanatban jött ez a gyengélkedés, de akkor sem engednek a 21-ből. Hátránya ennek a tervnek, hogy vagy bejön, és lesz jövőjük, vagy befekszenek a saját maguk által ásott sírba. Én nem lennék most AMD részvényes.
A jazz jack rabbit már a 20 évvel ezelőtti pc-n is jól futott.
Ne má', ezek idióták. Még mindig a féléves az egyetlen használható végleges dirver? Akkor még ma sem telepítek drivert. A bétákat meg dugja az AMD oda ahova akarja.