Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hokuszpk
üzenetére
Mellesleg ez az eredményed büszkévé tehet nyugodtan, mert nekem a 10700k-val csak 5 ghz-en OC val sikeredett. az a teljesítményed tehát most is meg van. és csak 100 wattal, jóval alacsonyabb fesszel és nem vészes hőfokkal. A mostanimmal az én előnyőm itt már csak a +két mag. ezért magasabb picivel a cine pontom. viszont a 11700k pont olyan pontokat hoz már most mint az én 10 magosom. Ez azért meglepett.
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest