Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Az a baj ez már nagyon régóta megy és még csak most kezd talán beérni a dolog. Az Fx6100-am is szaladt rendesen, amíg olyan játék futott rajta ami szépen kihasználja (pl a sokat emlegetett BF3/4). Viszont amikor olyan játék futott aminek csak processzor erő kell, akkor jöttek ám a droppok rendesen, tökmindegy meddig húztam. Ezért is váltottam i5-re és nem bántam meg a cserét, pedig szerintem is túlárazottak az Intel procik.
De én örülnék a legjobban ha az AMD újra villantana valami nagyon cpu terén.A win10 esetében meg a kérdés, most az FX-ek gyorsultak, vagy csak a hardvert használja ki jobban? Mert nem mindegy.
De azt azért én is megmosolyogtam, hogy azon megy az örömködés hogy az 5GHz-es FX hozza a 3,5GHz-es 5930k szintjét.

Persze ilyet tudok én is csinálni, akkor ezek szerint mégsem olyan jó az az FX![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Dark KillerX
üzenetére
A vantage meg mindig nagyon rendesen leterheli a processzorokat es osszehasonlitaskent az egyik legjobb.
Csak ossze hasonlitaskent kertem a vantage-ot a noob kollegatol.Az hogy a win10 es a dx12 jobban kezelne az FX-eket es a tobbszalu felhasznalast szerintem igaz. Ha nem volna akkor az intel nem keszitene jovore a 6 mag/12 szal mainstream platformba es a a ZEN sem volna 16 szal. Igaz mondjuk az AMD jovo joslatai sohasem jottek be.
Mind1, az dicseretes volna ha vegre lezarulna az 1-2 szalas alkalmazasok.
Aktív témák
- Fogyjunk le!
- OLED monitor topic
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Directive 8020 - Egy perc alatt minden, amit a játékról tudni kell
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Fujifilm X
- Előzetest kapott az új Street Fighter-film, októberben debütál a mozikban
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Ryzen 5 1600X dobozos CPU + hűtő
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon)
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De én örülnék a legjobban ha az AMD újra villantana valami nagyon cpu terén.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)