- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Gyuri27 #1600 üzenetére
Azert a 10980XE 4.8GHz -re rangatva meg jarhato ut marad azoknak, akik gamelnek is, es kell nekik a magas FPS, es mellette szamitasigenyes alkalmazasokat is hasznalnak. Nem reg volt £1000 -ert elerheto egy webshopban, brutalis lapot meg igazabol mar bagoert tudsz hozza venni hasznaltan. A melle csak egy quad memoria kit kell, hogy olyan helyeken se legyen savszel hiany, ahol memoria intenziv folyamatok zajlanak.
Igen, ez meg hutheto, a chip merete lehetove teszi.mod: Ez is asztali. Nekem Skylake elott csak HEDT rendszerem volt, es addig voltam igazan elegedett. Egyeduli lathato kulonbseg a quad ch.
Arra utaltam a VGA -val kapcsolatban, hogy a 3 eves Ti -om meg most is erosebb, mint egy 5700XT. 4K -ban jelentosen, es akkor meg a nem keves plusz kisajtolhato orajelet hozza sem adtam. Szoval igen, kellene egy eros AMD -s kartya, ami jo 4K -ra is.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Gyuri27 #1600 üzenetére
Mondjuk Te a masik veglet vagy.
Te akkor is az AMD -t hasznaltad, amikor konkretan tenyleg sz@r volt. Es gondolom NV karit sem veszel, mert az nem AMD. Pedig ott meg nagyon messze vannak az udvossegtol, elvannak maradva majdnem 2 generaciot.
En mindig azt veszem, amelyik a jobb, a fanboysag a legnagyobb boszmeseg a szamitastechnikaban.Van nekik, HEDT. Ugyan annyit tud, mint az AMD, csak 50% -os felarral. 12-14-18 maggal. Jobb processzorok, mint a Skylake alapu, consumer cpu-k.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest