Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz Malibutomi #7150 üzenetére

Jaja. Mert még ha tartani kéne a gépben egy Intel APU-t, és mellette egyik PCI-E slotban egy AMD, a másikban egy nVidia VGA-t, mindkettőt rákötve a TV egy-egy HDMI bemenetére, hát..., panaszkodnánka, az biztos, de egye fene, akinek kell az adja ki a pénzt, esetleg cserélgesse a VGA-kat egy ismerőssel.

De ha komplett APU+VGA konfogokat kell tartni...? Mégis ki fog otthon két külön APU-t, alaplapot és VGA-t tartani? Azt ugye már nem is olyan egyszerű ki-be pakolni a gépházban, mint egy-egy PCI-E kártyát, illetve ez viszi el a költségek nagyját, tehát praktikusan többet érne két (de ha még az Intel is bedurvul, akkor három :F) komplett gépet tartani, egy kis SSD-vel, a háttértárat pedig kiszervezve egy gyors NAS-ba, akkor már csak a gépház és a táp, illetve a system RAM a redundáns, amiket macerás lenne napi szinten ki-be pakolászni (még talán a RAM-ok beleférnének, de ha már csak az hiányzik, annyit megér még hozzátenni, hogy ne kelljen azt se).

Konzolt nem fogok venni, míg nem lehet rákötni az USB egeret és billentyűzetet, és azzal irányítani a játékokat. De még akkor se szívesen, mert akkor még mindig kell valami, amivel filmeket játszok le normális minőségben (nekem ahhoz sem elég egy akármilyen program, vagy gagyi médialejátszó, de most itt van hozzá az izmos VGA, hogy placebó precizitással játszak le BD anyagokat, nekem tetsző chroma upscale és de-ringing és dither shaderekkel, stb, amik még a HD5850-et is megkergetik, de csak egy drága, VGA-k árával vetekvő asztali lejátszó váltaná ki, és még netezni is jobban szeretek innen, mint laptoppal, szóval folyton dugdosnám át a rádiós perifériákat a konzolról a laptopra, a TV-ből pedig lógna ki a harmadik HDMI kábel a laptopnak...).

• wednesday

őstag

válasz Malibutomi #7150 üzenetére

Attól függ, ha az APU-k eléggé kinövik magukat és elérnek egy középkategóriás teljesítményt, annyira nem rossz a helyzet. Igazából az átmeneti időszak a nehézkes.

A drága felsőkategória szerintem az megmarad.

Új hozzászólás Aktív témák