- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
Albigator #12711 üzenetére
Asus Prime B450-Plus tulajok vigyazat: az Asus rossz bios-t linkelt be a lapunkhoz (v1002), a TUF-B450-PLUS-GAMING-ASUS-1002 nevre hallgat. Meg jo, hogy a bios felismerte s nem engedte flashelni
Ha valakinek van kedve, irhatna nekik
-
válasz
Albigator #12711 üzenetére
Meg kell nézni, nem biztos, hogy te is kapsz többet, én csak leírtam az akkori tapasztalatom intellel. De egy próbát megérhet. Az biztos, hogy ezt a konfigot nehezebben tudtam belőni stabilra. Az intellel kb 1óra alatt végeztem, erre meg több napot szántam rá, aztán 4ghz mellett maradtam, mert a 4.1ghz még meg lenne, de sok feszt kér. Biztos be lehet lőni, mert az előző tulajnál 4.2-őn ment, de én annyira nem vágom ezt az asus biost, túl sok mindent lehet állítani. Meg elég is a 4ghz a kövi ryzenig.
Ami még érdekes volt számomra, hogy pubg-ban intellel 8gb rammal nem volt semmi mikrolag, a ryzennel meg igen. Viszont 16gb ram-ra váltva megszűnt ez is, hiába csak 6.8gb ír használatra. Aztán lehet ez is csak véletlen műve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- BestBuy ruhás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest