Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
FalconKnight
aktív tag
válasz Venyera7 #551 üzenetére
Az attól függ, mennyi feszültséget szeretnél neki adni
1.45 V magfeszültséggel nekem elindult 4.1 GHz-en is a gép.
Bár a stabilitást nem tudom biztosan, mert túl meleg volt, ezért hamar lekapcsoltam a stress testet.Egyeseknek sikerült még többet kipréselni belőle, van itt 5Ghz is 1.6 V mellett
[link][ Szerkesztve ]
Falcon
-
FalconKnight
aktív tag
válasz Venyera7 #590 üzenetére
Az AQUA-nál viszont kétszer nézzétek meg mit kaptok! Én csak a gépházamat rendeltem onnan, de!
Péntek 10-kor jött a mail, hogy az üzletbe ért, átvehető. Én kedden mentem érte. Kiderült, hogy már Pénteken 11-kor kiadták másnak az én gépházamat. A vicc benne, az hogy ő is házat rendelt ugyan, de teljesen másmilyet, ráadásul drágábbat, és nem vitte vissza.... Erre csak akkor jöttek rá, amikor mentem átvenni.... Onnantól számított 3 nap volt, mire újra beszerezték....Falcon
-
Chaser
legenda
válasz Venyera7 #749 üzenetére
Igen, dsub vicces, nem valoszinu h regi monitorral hasznalna valaki ilyen platformot, ha igen digitbol konnyu analogot csinalni, alapnak kellene lennie legalabb 1-1 dp-nek es hdmi-nek, v 2 dp-nek
lsc
Masik kabelt azert megprobalnek, tudnak mokazni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
S_x96x_S
addikt
válasz Venyera7 #776 üzenetére
>Szerintetek az AMD Wraith Max hűtő megéri az árát?
Ha processzorral együtt kapod, akkor igen.
Ha külön vennéd meg és AMD fan vagy akkor igen.
Egyébként nem biztos."Végül az AMD úgy döntött, hogy kiadják ugyan a hűtőt, de ezt meglehetősen borsos áron teszik meg. Az önállóan megvásárolható Wraith Max ugyanis 59 dollárba kerül majd, ami nem egy pénztárcabarát ajánlat egy csak AMD processzorokhoz használható megoldástól, és ezen az sem segít, hogy az RGB LED-je a különböző alaplapgyártók szinkronizálásra való megoldásaival is kompatibilis.
A magas ár viszont megnyugtathatja a hűtéseket biztosító partnereket, mivel ebből láthatják, hogy az AMD nem a piacukra pályázik csupán a rajongói igényeket szeretné kiszolgálni. Akinek csak a Wraith Max kell, nyilván kifizeti az árát, aki pedig elfogad más megoldást is, olcsóbban találhat jobbat is az egyes ismertebb gyártóknál, igaz sok esetben RGB LED nélkül."
https://prohardver.hu/hir/amd_wraith_max_huto_kulon_elerheto.html
Mottó: "A verseny jó!"
-
-
OutSider17
senior tag
válasz Venyera7 #959 üzenetére
Ilyen magas lenne a fesz igénye a 2200G-hez képest a 2400G-nek?
Az enyém 1.275 volttal stabilan megy 3.8Ghz-et. 1.3Volt körül menni-e kellene a 2400G-nek is 3.8Ghz-et szerintem.Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.