Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• CsigaGyilkos

aktív tag

válasz szivacs1987 #21299 üzenetére

Nagyon szívesen! :R
    Az mindenképpen jobb lenne! Nem tudom, hogy éppen az lenne kéznél, vagy vásárlást tervezel, mert én amikor hasonló helyzetben voltam, akkor a Corsair CX600M 80+ Bronze, tápot néztem még anno. 25K viszont ez már fél moduláris. CWT belsős, vannak akik szerint nem olyan jó, mások szerint megbízható. Szerintem is megbízhatóak én azt választottam volna (ha nem gondolkodtam volna cf-ben), pláne, hogy ezt a tápot azzal a konfiggal nem fogod úgy leterhelni/túl terhelni, hogy ez a táp működésére kihatással legyen.
    Egyébként még ajánlom ezt a topikot: Melyik tápegységet vegyem? Itt is biztosan elfognak látni egy-két hasznos infóval. ;) Remélem tudtam segíteni. :R

(#21304) ÁdiBá: Nézd meg a Watch Dogs-ot (ha van rá módod) kapcsold be ott is az "NV effekteket" és néz meg utána egy AMD -s videót. Más lesz a grafika. Én amikor először láttam egyértelmű volt számomra, hogy full szűréssel (és ha jól emlékszem, akkor az option-ben az GTX 970 -el + fokozatot lehetett tolni a szűrésre) + NV szűréssel és recésebb volt a kép, mint az r9 290 -el.

Új hozzászólás Aktív témák