Hirdetés
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Hát ezaz... Több FPS-el jobban kéne mennie a játéknak, ehhez képest "csak nem rosszabb". Ez elég gyenge.
Én amit biztosra tudok, hogy Mantle alatt 72Hz-en olyan szinten lehetett osztani a killeket BF4 Mantle-ben, ami azelőtt DX-ben elképzelhetetlen volt. Olyan direkt lett a játék, ami egyszerűen imádnivaló volt. Soha olyan jót nem lövöldöztem még semmiben. Ehhez képest 5-ös prerenderer, borzalmas gyengén hangzik, ha mondjuk 40%-al több FPS-t hoz is egy zöld 900-as (nem hoz) még akkor is annak nagyobb a lagja, mint az AMD-s DX-nek a 3-al. Ehhez képest meg a Mantle, oh...
A saját statisztikámon is igencsak visszaköszönt, minkor a 290-el a DX-es 80-100FPS-ről átváltottam Mantle-ra, viszont maxra húőztam közben a grafikát is, így lett 70-90FPS, és igencsak jobb statjaim lettek, az élmény is igencsak jobb lett...No, meg mondjuk ami szerintem nagyon nem mindegy, milyen monitorral, egérrel játszol. Nálam 72hz-en megy az amúgy is minimális input lagú Dell P2424H és az egerem is 500hz-es. Ezen a szetten igencsak átjöttek a különbségek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest