Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz ffodi #38083 üzenetére

Hát ezaz... Több FPS-el jobban kéne mennie a játéknak, ehhez képest "csak nem rosszabb". Ez elég gyenge.
    Én amit biztosra tudok, hogy Mantle alatt 72Hz-en olyan szinten lehetett osztani a killeket BF4 Mantle-ben, ami azelőtt DX-ben elképzelhetetlen volt. Olyan direkt lett a játék, ami egyszerűen imádnivaló volt. Soha olyan jót nem lövöldöztem még semmiben. Ehhez képest 5-ös prerenderer, borzalmas gyengén hangzik, ha mondjuk 40%-al több FPS-t hoz is egy zöld 900-as (nem hoz) még akkor is annak nagyobb a lagja, mint az AMD-s DX-nek a 3-al. Ehhez képest meg a Mantle, oh... :U
    A saját statisztikámon is igencsak visszaköszönt, minkor a 290-el a DX-es 80-100FPS-ről átváltottam Mantle-ra, viszont maxra húőztam közben a grafikát is, így lett 70-90FPS, és igencsak jobb statjaim lettek, az élmény is igencsak jobb lett...

No, meg mondjuk ami szerintem nagyon nem mindegy, milyen monitorral, egérrel játszol. Nálam 72hz-en megy az amúgy is minimális input lagú Dell P2424H és az egerem is 500hz-es. Ezen a szetten igencsak átjöttek a különbségek...

Új hozzászólás Aktív témák