Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal1ty1984
őstag
igen,de már nem az elsö este volt a hardverkernek,hogy mást küldtek mint amit rendeltek tölük,és ezek közt énis ottvoltam+szinte már könyörögni kell nekik ,hogy kicseréljék vagy egy nyamvadt futárt küldjenek az alkatrészért amit ök néztek be. pl én anno egy gtx 560ti soc kártáyt rendeltem és kaptam helyette egy mezei sima 560-at+a számlán soc volt feltüntetve.mikor hivtam öket akkor azt mondták,hogy nemis volt és valoszinüleg nemis lesz náluk kaphato az soc változat
akkor kérdezem én,hogy minek tünik ez ha nem átverésnek?ilyen estben pedig nyelje csak be az értékvesztést a bolt hamár hülyének nézték az user-t . bocs az off-ért de muszáj volt leirnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, dobozos, garanciás (2026.04.29)
- Nvidia RTX 2080 Ti 11GB GDDR6X 352bit!!! ELKELT!!!
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkor kérdezem én,hogy minek tünik ez ha nem átverésnek?ilyen estben pedig nyelje csak be az értékvesztést a bolt hamár hülyének nézték az user-t . bocs az off-ért de muszáj volt leirnom.