Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kasa85

őstag

válasz ittakary #1326 üzenetére

Mikor jön Március után a HD7990 biztos le viszi az is még jobban az árakat.
    Én azt javaslom,hogy érdemes Áprilisig várni,miért is :F
    Jönnek a javított Catalystok attól függetlenül,hogy már jól muzsikál.
    Vége a Téli szezonnak ilyenkor minden hardver drágább.
    Fel lesznek töltve a készletek,és jobb esetben ezekre az árazásokra fogják majd 10/20e ft különbséggel a csúcs kétmagost behozni.
    Ez jócskán 130e ft ra lemegy,és ezzel egyetemben a HD7950 meg be lövik 100/110e Ft környékére.
    És ha még nagyobb szerencsénk lesz akkor talán a forint is egy kicsit stabilizálódni fog.
    Minden esetre most hiába jó,és bivaly erős nem erre az ár kategóriára tervezték.
    Két hónap csak a készlet,a gyártási költségvetések csökkentése,és a megfelelő készlet mennyiségről szól.
    Én azt mondom Április-Május :R
    Ahogy elnézem simán el vinné a két HD6950 kártyámat árban,és az Xboxomat ami eléggé nagy bukás számomra. :(((
    Tegnap előtt filóztam a PowerColor termékről ami 156e ft ba kerül,de félek hogy sok mindent ki spóroltak a kártyájukból költség hatékonyság címen.
    Egyszer emlékszem a Hd5870 el megjártam.
    Annyira spóroltak a kártyán,hogy nem egy darab jött ki ami alul feszelte a gpu/memóriákat.
    2d ben mikor a kártya vissza vette az órajeleket az asztal hangyás lett a Winfosban.
    Ahogy el indítottam egy alkalmazást ami terhelte a kártyát olyannyira,hogy át váltott teljes órajelekre akkor minden probléma meg szűnt.
    Én maradok a Giga-Sapphire felhozatalnál.
    Asus lehet,hogy jó de az mindig is túl volt árazva egy kicsivel,majd meglátom mi lesz lehet az lesz ha csak azt adják 3 év garanciával,így jó árban tudom majd eladni,ha jön a HD8970.

Új hozzászólás Aktív témák