- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLackó16
csendes tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek, hamarosan kipróbálom az eshetőségeket.
Leginkább én is alaplapi biosra tippelek, mert kiderült hogy a legrégebbi van rajta (F4, és már F14 körül járnak, de nem gondoltam hogy a processzor/memória támogatáson kivül a VGA kompatibilitás is változhat).
A tápot azért gondoltam megfelelőnek, mert másoknál vígan kiszolgál egy 8 magos Bulldozer procit, HD6950-el párosítva, ami tudtommal nagyobb étvágyú mint egy R9 270.
Remélem nem tápegység csere lesz a megoldás, még egyszer köszönöm. -
PLackó16
csendes tag
Üdv!
Egy Gigabyte R9 270OC nem akar képet adni egy Chieftec CTG-450 mellett, GIGABYTE GA-B75M-D3H alaplapon. Az egyik 6 tűs tápellátás a tápból közvetlen csatlakozó adja, a másik tápot pedig egy [link] ilyen átalakítón át kapja.
A ventillátorok felpörögnek, de még a BOOT képernyő sem üti fel a fejét. Visszarakva egy régi HD4850-et nincs probléma.
A kártyát kipróbáltam egy másik gépben, CTG-600-as táppal, ott gond nélkül üzemelt.Lehetséges hogy szűk neki a 450-es chieftec miközben még nagyobb teljesitményt sem kellene produkálnia a kártyának? (gép inditás)
Köszi!
-
PLackó16
csendes tag
Helló!
3 kérdésem lenne.
Két tápcsatival rendelkező, OC-s 270-nek elég egy 450-es Chieftec CTG táp I5 2400-as proci társaságában?
A kártyákhoz szoktak mellékelni a dobozban 6 tűs átalaktót, ami kell a plusz tápként a kártyához csatlakoztatva, vagy ez gyártófüggő?
A BF4 editionhoz mindenképp tartozik kód, vagy lehet csak a dobozában különbözik (Ipon)?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- Eladó hibátlan MSI RTX 3080 GAMING Z TRIO!
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest