- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rento
őstag
sziasztok!
powercolor r270x kártyám van. ha bekapcsolom a gépet, akkor bejön ugye a win7 logo, aztán mielőtt üdvözölne a windows 2-3 másodpercig fekete ugye a kép, na most ilyenkor kikapcsolja a monitort a kártya, mintha energia takarékos módba rakná. a windows betölt de nincs kép, hiába kattintgatok az egérrel és a billentyűzettel, nem éled fel, viszont ha ki és utána bekapcsolom a monitort akkor bejön kép és a látom az asztalt. játékok alatt és máshol nincs gondom a karival, hibátlan, nem szemetel, nem omlik össze semmi. mi a lehet a gond, driver, vagy a kari kezdi magát megadni? 16.7.2-s driver van fenn.
-
rento
őstag
válasz
>Deego.. #22961 üzenetére
azért mertem megvenni, mert előtte a 6950-esem is ilyen volt, és az égvilágon semmi baj nem volt vele, sőt nagyon szerettem azt a kártyát. itt van a sapphire ami a legnagyobb ati kártya gyártó, mégis tele van bs-s kártyákkal. szóval az egyik gyártó sem tökéletes sajnos.
HSM: ennyire nem vagyok amatőr
próbáltam úgy is, hogy a pciex. 16x-os foglalatot állítottam elsődleges vga-nak, de úgy sem volt jó. plussz úgy is kipróbáltam, hogy mikor benne volt a 7870-es, akkor az alaplapira dugtam a monitort, de ugyanaz volt a jelenség. meg amikor benne van a kártya, akkor nem is csippan a gép miután bekapcsolom, tehát valami tuti nem okés.
-
rento
őstag
válasz
papírzacsi #22956 üzenetére
újonnan vettem.
>Deego..: egyik dviben sem működött, sőt hdmi-n keresztül sem. a táp biztos, hogy jó, mert eddig egy 6950-es volt benne, ahogy HSM kolléga is írta, ráadásul nem régi a táp, kb. 1-1,5 éves. akkor megy vissza gariba úgy látom...
plekk: az lesz, mindjárt át is ugrok ismerősömhöz, ott letesztelni. viszont nem hiszem, hogy más gondom lenne, mert gépem a vga nélkül megy. (alaplapi dvi kimenetről)
-
rento
őstag
Sziasztok!
vettem egy ilyen kártyát: VTX3D HD7870 2GB X-EDITION (VX7870 2GBD5-2DHX). olyan gondom van vele, hogy nem indul el vele a gép. berakom, elindítom a gépet, pörögnek a ventik, képet nem ad a monitor, aztán fél kb. fél perc után lekapcsol, majd magától újraindul a gép, és ugyan ezt játsza addig amíg le nem lövöm a tápot. olvastam erről a black screen problémáról, de ahogy néztem azt játék alatt szokta csinálni. valaki találkozott már ilyen hibával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest