- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
benvolio
őstag
válasz
Osynho #46637 üzenetére
A lejátszó programban kell megadni a hang kimenetet! Kösd össze optikai kábellel az erősítőt és a pc-t! Nekem a winamp-ban megvan adva kimenetnek a digitális kimenet használata, így az erősítőből szól a zene, közbe meg akár "jutúbozhatok" a gépen, mert az meg analógon kimegy a pc hangfalakhoz!
Üdv!
/HDMI-vel így még nem próbáltam, de lehet, hogy be lehet akkor azzal is állítani./ -
katt777
félisten
válasz
Osynho #46637 üzenetére
Windows hangkezelőben nem tudod mind2t aktiválni?
Dark KillerX: Ez tény, de a Sapphire hűtése egyszerűen nem halk, már 60%-on sem, ellentétben pl. egy Gigabyte Windforce 2-vel. Mondjuk nekem az egész gépem halk, tehát elég zavaró már az 50%-os venti is, ezért játszom pl. kevésbé grafigényes játékokkal -20%-os tuningprofilt alkalmazva.
-
Zsohi
őstag
válasz
Osynho #46633 üzenetére
Szerintem egyszerre nem lehet aktív az analóg és a digitális hangkimenet. A CCC-ben meg azt hiszem el lehet valamilyen módon menteni a beállításokat és akkor végérvényesen a monitorod lesz a főmegjelenítő, emlékezni fog a TV-re, vagy egyszerűen letiltod a TV-t és mikor szükséged van rá újra engedélyezed.
Hasonlóval már én is próbálkoztam. A célom az volt, hogy míg a gépen valaki netezik, addig a másik tudjon filmet nézni rajta, de annyira macerás volt állandóan összehangolni, hogy éppen hol legyen a hang és ha nem volt szükség éppen a Tv-re letiltani a kijelzőt, mert a kártya különben elég sokat fogyasztott abban a felállásban . A vége röviden egy új alacsony fogyasztású HTPC lett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest