Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
válasz
Nartell
üzenetére
Végigböngésztem mindent már, nem találtam ilyen hibalehetőséget. Youtube videókat is néztem, de olyan nincs, hogy konkrétan üzemelés közben mutatják a vga-t. MSI-vel anno csak az a hiba volt, hogy felpörgött 100%-ra teljesen random, de azt bios-al javították, és nálam a legutolsó van már fent. R7870-2GD5T/OC a pontos típusa.
-
raubisoda
senior tag
válasz
Nartell
üzenetére
Bios buhera és alul kell feszelni mert gyárilag eszetlen mit zabál.Am ellenőrizd a hőcsöveket fet hűtést és meglátod ott van e valami gebasz.Pasztázás takarítás stb.Nekem is néha elmegy persze nem megy fel 100-ra csak 85-ig de csak furmarkal igaz én ledobtam a gyári hűtést a myst-en és tettem rá másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bittorrent topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házimozi belépő szinten
- GTA V
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G2 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

(/IMG)[/L] [L:/dl/upc/2015-06/12/292550_lnliouc3mmex5vjv_slip-stream-120-slim-fan3_01.jpg](IMG:/dl/upc/2015-06/12/292550_lnliouc3mmex5vjv_slip-stream-120-slim-fan3_01.thumb.jpg)(/IMG)[/L]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2015-06/12/292550_irlsxk2leujzk8fb_auras_fridge.jpg/800)