- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
CirrMee #56611 üzenetére
Ha a kapcsoló egyik állásban van akkor nem engedi írni a biost, csak a másik állásban. Az írhatónál az a bios megy amit írtam, a másik állásban mindig az eredeti. Legalábbis így láttam.
Más:
Van viszont valami gond a kártyával, ez fura mert a másik gép ahonnan kivettük ott gond nélkül ment bármennyi játékkal. Nálam azt csinálja ( Sapphire 7850 OC 2GB Dual-x) hogy random időnként ami vagy 10 perc vagy akár fél óra, leáll a kártya. De csak és kizárólag 3D játékban vagy tesztproginál. Nem melegszik, max 60 fok, de úgy lép ki, hogya ventiket lekapcsolja és fekete lesz a kép. Mintha lehúznám kb róla a tápcsatit. 2 táppal és 2 lappal is próbáltam, egyébként mindkét rendszer atomstabil más kártyával és több drivert is teszteltem. A hiba mindig ugyanaz. Mindent kipróbáltam amit lehet.
A kártya most került ide, előtte havernál volt aki sosem húzta, csak játszott vele. Még előző nap is egész nap gta5-öt nyomta.
Mi lehet a hiba? Ha valakinek volt ilyen gond és sikerült rájönni akkor írjon legyen szíves.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest