Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz
DanielLong #46664 üzenetére
Na akkor a következőt teszed! Ezzel átfújhatod az egész karit (használj kesztyűt mert visz mindent)
Ja esetleg HWinfo vagy GPU-Z a méréshez
Mivel mindenféle "gány " van rajt így fogod és veszel egy doboz Lexite Extra nevű fújkálós tisztító spray-t ami zsírok,por stb oldására való nyákokon,alaplapokról,karajokról,procíról stb
Meg veszel valami normális pasztát. nem vajat nem nyálat nem gépzsírt meg tököm hanem ammit erre a célra csináltak. MX2-4 stb.
Én pl. még a cooler master hyper TX3 evóhoz kapott pasztával szoktam megkenni ha van rá szükség.
De kipróbáltam ezüst illetve arany tartalmú pasztát is. Azokkal sincs gond. Persze valakinek van némi ellenvetése a fémtartalmú pasztákkal mert ,hogy "zárlatot okoz" de ez valójában nem igazán felel meg a valóságnak. Egy proci esetén a kupakon nem igazán tudom mi lenne zárlatos a GPU meg szintén nem. Igaz vannak körülötte SMD cuccok de azok sem lesznek zárlatosak a 20 illetve 25% os fémtartalmú pasztától.Na akkor kicsit átnézed a hűtőt és ha nincs rendellenesség elhajolt talp vagy akármi más nem kell mindjárt nyakon borítani hővezető zsírral mert az is tud szigetelni ha nem megfelelő a minősége.
-
zsizsef
senior tag
válasz
Nekem a furmark nem írja ki az adatokat asus 7850-nél. Csak az ablak fejlécében. Tudja valaki, hogy miért?
-
Zigi
senior tag
válasz
Vagy nem érintkezik a hűtő a gpu-val, vagy szénné feszelték és meghalt/hülyeséget mér a dióda.....vagy ez a vrm hőfoka.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- PlayStation 1 / 2
- Milyen joysticket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest