- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Gaboman #45411 üzenetére
Más vga családokhoz hasonlítva tényleg nem rossz az a 22% / 20% tuning , de ha megnézed a többi chipset gyártó 7850-ét,rá kell jönnöd,hogy OC terén bizony alulmarad,az " esetek többségében" , persze ettől eltekintve tényleg szép eredmény.
szerk. Jó persze nem fogunk azon 50-100Mhz-en vitatkozni,de sztem itt az emberek többségének,elég jól mennek a 7850-ei.Nem nagyon emlékszek,talán 1-2 ember,aki kifogott,ilyen " anti" tuning példányt,mondjuk ez hülyeség,de tényleg az esetek többségében,nagyon szép tunigokról olvasgattam.,ebben a másfél évben,amióta itt vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox Classic / Xbox 360
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest