Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz do3om #34607 üzenetére

Akkor ez jellemzően megint egy pompás és haszontalan AMD-fejlesztés. :C A ki-be kapcsolgatás tutira nem növeli a VGA élettartamát! :DDD Mondjuk nálam sem létszükséglet, hiszen ált. úgyis csinálok vmit a gépen, de ha mondjuk eyte ott hagyom videót kódolni kikapcsolt monitorral, hogy majd X idő múlva kapcsoljon le, nyilván nem lenne rossz, ha a VGA sem menne már fölöslegesen.

HSM: Monitor hangszóró amúgy sem ér szart sem, az enyémben nincs is, viszont van audio kimenet, és ez egyrészt közelebb van a hifi-hez (2 kábellel megy most bele a hang a gépből, hogy elérjen odáig), másrészt arra is gondoltam, hogy ha HDMI-n menne ki a hang, és a TV-ből az erősítőbe, akkor talán kisebb lenne az elektronikus zaj (hallani persze így sem lehet). Csak időm nem volt még kipróbálni, meg mindent átállítgatni (viszont a HDMI kábel 2/3 annyiba került, mint a DVI-D lett volna).

• sb

veterán

válasz do3om #34607 üzenetére

Nem kapcsolgatja be, ha nincs aktív ablak, amire érzékeny lehet... főleg ami használ gpu-t, pl. egy flasht tartalmazó böngésző.

Változott valami oprendszer szinten is, mert Win7 alatt bekapcsolgatta nekem is a ventit kb. 1 percenként (majd utána azonnal újra ZC-ba visszament) azután is, hogy letiltottam minden vackot, ami ennél sűrűbben felébresztette (pl. Speedfan, vagy Afterburner ikonban megjelenő hőmérsékletek, popup ablakok, stb...), de Win8 alatt az Afterburner szerint simán kikapcsol és konstans úgy marad. nagy ritkán néha látni, hogy feléled, de csak esetenként, mondjuk 10-15 perces periódusokban kb...
    És ez igaz futó (és otthagyott ablakú) TotalCMD, uTorrent, stb... esetén is.
    Otthagyott böngészőre is lemegy néha ZC-ba, ahogy írtam, de 90%-ban inkább nem. Azt érdemes tálcára lecsukni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés