Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sellerbuyer: Nagyon drága a RAM de mégis most érdemes venni!
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
SVLaller
üzenetére
Ez itt VGA fórum ahol arra kíváncsi néhány látogató hogy a 7850-70 hogy megy "gyengébb" procival, sokat hagy e benne egy i3, vagy egy x4-es. De ettől még szerintem nem lov-medium grafikán szeretnék használni ezeket a karikat alacsony felbontáson. Engem meg ez zavar hogy mindig bebasznak nekik egy ilyen tesztet és az jön ki hogy húúúúú a 100e forintos procival 3x-4x gyorsabb a kari mint egy 35e körülivel. Közben meg normális beállítássokkal, ez mindjárt minimálisra csökken.
De mindegy nem vitázom én sem tovább. Remélem érthető amit akartam, nem azt mondom hogy elég hozzá valami régi szar cpu is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest