Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
DEV_NULL
üzenetére
dark_hmz világosan elmondta, hogy a 660ti nem fér bele a keretbe, így kétlem, hogy tudnál jobb kártyát javasolni az említett HD7870XT-nél, de ha valami konstruktív véleményed is van a dologgal kapcsolatban kíváncsian várjuk.

(#31170) ittakary: Ha visszalapozol kicsit akkor tömegével találsz Grid2 benchmark eredményeket, de én is belinkelem amiket most hirtelen találtam: darky@ eredménye, az én eredményeim, Dealer95 eredménye.
-
Johni5
őstag
válasz
DEV_NULL
üzenetére
Ha nem volt 660-ad ,és a 775 procival akarod meghajtani a 7850-et,akkor tudlak sajnálni.Nem kötöttem bele itt még soha senkibe,de ezt most megteszem.A 7850-be marad neken még kb 50% azzal a procival.Én 660-ról váltottam 7850-re.Nem mondok semmit egyik oldalról sem.Az egyik itt erősebb,a másik meg ott.Nem tudom egyikről sem azt állítani,hogy szarabb mint a másik.
Az viszont baszottul idegesít,amikor tapasztalat nélkül valaki a másiknak nyomja a rizsát, hogy mit vegyen.Elnézést kérek a fórumtársaktól,de nem vagyok hajlandó a kirohanásom OFFba tenni!
Ja!!!Az én szemüvegem fele piros, a másik fele meg zöld!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Battlefield 6
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Yettel topik
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi