- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
#77081088 #29857 üzenetére
Mint írtam, a lényeg, hogy legyen körülötte megfelelő légmozgás. Hiába raksz mellé öt ventit, ha nincs koncepció az egészben sz@rt se fog érni.
Hiába raksz a gép oldalába két ventit, ha csak egy fúj a VGA-ra, és a fölötte lévő csak elrontja az egészet. Az én mostani házamban pl. csak elöl és felül fúj be egy-egy 18cm-s légkavaró, és állati halk és hatékony, pedig kifelé nem is fúj semmi. De olcsóbb, egyszerűbb házakban nem tudsz ilyet csinálni, ott marad az első és oldalsó befúlyó, meg hátul egy kifújó. Nálam a régi CM házamban a jól elhelyezett oldalsó 14-es venti porszűrő és max 1000-1100rpm-es halk működés ellenére 5-10 fokokat hozott a VGA és környezetének hőmérsékletén.... Konkrétan a VGA hőfokán látszott egyből, ha 2-3 fokkal melegebb volt, akkor már lehetett takarítani a szűrőt...
De tényleg ne menjünk el házas topic OFF-ba, én befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT PULSE 16GB
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest