Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Pl F1 2012 ben cpu limitem van, jóformán a maxos AA se lassít semmin azon a játékon de 100+ fps megvan
Bár itt már inkább a játék hiábja lehet, mert 4400 vs 4800Mhz között sincs eltérés.
Team Fortres 2 ben meg csak az első gpu dolgozik, bár így is kiakad 300FPS -re 8xAA val
Amúgy nekem abszolút nincs problémám a CF -el az FC3 kivételével. Az összes játék amire én használom tökéletesen megy és nálam a BF3 is jóval gyorsabb mint 1 kártyával. Hitman, Dirt showdown is jól használja a kártyákat 90+% on. Tombraider is kihasználja mind a két kártyát, SC2, WoW is, bár SC2 ben CPU limites 3vs3 4vs4 ben már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LEGO klub
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Bár itt már inkább a játék hiábja lehet, mert 4400 vs 4800Mhz között sincs eltérés.